WORKSHOP: Îngerii și puterile lor

18 mai 2019

Te-ai întrebat vreodată care este îngerul tău protector?
Fiecare dintre noi primește la naștere o pleiadă de îngeri. Câți, pentru fiecare există un număr, o atribuție, un scop?

Vino la Workshop-ul de descoperire a îngerilor tăi personali și a puterilor acestora!Cine poate participa?
 • Oricine care dorește să intre în comunicare directă cu puterile superioare ale ființelor de lumină.
 • Toți cei care vor să activeze puterile ascunse ale îngerilor personali.

Dacă vrei să știi cum să fii auzit de către forțele superioare și cum poți atrage implicarea îngerilor în viața ta.
Ce fel de entitate spirituală ești tu și care este rolul tău. Ce algoritm să folosești în rugăciune ca ea să se îndeplinească. Ce să faci ca ființele superioare să acționeze pentru tine.

8 lucruri în comun:

• Cred în puterea superioară a universului.
• Viața este o magie continuă.
• Nevoia de singurătate oferită de o putere superioară.
• Totul se întâmplă un scop.
• Cred în miracole.
• Se raportează la ajutorul divin.
• Cer ajutor divin prin rugăciune.
• Ai o nevoie neîmplinită:
  - boală incurabilă;
  - situație familială dificilă;
  - copii cu probleme;
  - soț/soții neimplicați;
  - situație financiară.

Dacă te numeri printre aceia care cred că “dacă ai avea credință cât un bob de mazăre ai muta munții din loc” atunci acest eveniment este pentru tine.

Monica Filimon

" Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala" si a fost adevarat. Tehnicile de Feng Shui invatate, m-au ajutat extraordinar de mult in viata privata precum si in cariera. "

Ionut Dumitrescu

" Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil! "

Anca Saftu - Contabila

" Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut. "

Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Mă bucur de experiență în domeniul educației non-formale a adulților de peste 20 de ani și 15 ani de studii și practică cu momente spirituale multiple care m-au înobilat și m-au îmbogățit, practicând știința antică a echilibrării spațiilor înconjurătoare Feng Shui. Fiind formată în școala lui Lilian Too, cel mai cunoscut maestru Feng Shui al secolului XXI, la fel ca și modelul meu, îmi place să ajut oamenii care-și doresc să atragă prosperitatea și abundența în viața lor cu ajutorul științei străvechi a Feng Shui-ului.

De-a lungul timpului, am reușit să înțeleg cum funcționează echilibrul lumii spirituale, care este mesajul lui Dumnezeu și cum funcționează știința Feng Shui prin energiile pozitive și negative, polarizând viața noastră.

În ultimii 2 ani de zile am susținut peste 20 de workshopuri și cursuri prin care am ajutat peste 5280 de oameni să își schimbe radical viața prin integrarea tehnicilor de atragere a prosperității și abundenței. De asemenea, sunt moderatoarea emisiunii săptămânale ”Totul este Feng Shui” la televiziunea 6TV.

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

00
Zile
23
Ore
56
Minute
36
Secunde


WORKSHOP: Îngerii și puterile lor

Data: 18 mai 2019
Interval orar:
11:00 - 17:00
Locație:
Str. Aurel Vlaicu Nr. 39 Et. 2 Ap. 14, Sector 2, Bucuresti
Bilet intrare:
680 Ron
 

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația și te vom contacta în maxim 24 de ore, pentru a stabili detaliile. Îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.


Rezervă-ți locul