TABĂRĂ NEPAL
20 mai 2019 - 29 mai 2019


Preț special Tabără: până pe 15 martie - 980 Euro

Preț normal Tabără: după 15 martie - 1380 Euro

(include toate activitățile, cazarea + masa, transport intern, ghid)


Extra se plătește : *transportul internațional București Otopeni Aeroport - Kathmandu Aeroport și retur

Vom sta 10 zile

 Vom parcurge un traseu inițiatic, începând din Kathmandu. Vom ajunge în tabăra de bază a celui mai înalt vârf din lume​.

Vom cunoaște oameni care au învățat să trăiască în locuri  pe care alții le-ar ocoli (la altitudini de 2500-3000-4000m).

Vom vizita mănăstiri budhiste și peisaje de neuitat.

Când plecăm?

  • Pe 20 mai 2019 
    Întâlnire de grup pe Aeroportul Otopeni București cu 3 ore înainte de ora îmbarcării zborului
  • Dupa un zbor plăcut cu escală în Katmandu, ne întâlnim cu ghidul care ne va prelua de la aeroport și ne vom deplasa spre cazare

                   
DE CE IUBIM NEPALUL? 7 MOTIVE:

1. Nici o altă țară nu se înalță mai aproape de ceruri decât Nepalul. Cel mai înalt loc din lume, cu 8 dintre cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri situate în Himalaya nepaleză, include și mărețul Everest - "Mama zeiță a Pământului".

2. Pentru că zâmbetul nepalezilor e unic. În ciuda vieții grele, a economiei și infrastructurii slabe, oamenii din Nepal sunt suprinzător de optimiști, prietenoși și mândri de țara lor.

3. Pentru că nepalezii au un respect profund pentru cei din jur, la fel ca și pentru vizitatorii lor, indiferent de religie, culoarea pielii sau statut socio-economic.

4. Pentru că nepalezii respectă Natura ca pe Casa lor.

5. Pentru că Nepalul oferă vizitatorilor, trekkerilor și cățărătorilor locul ideal pentru aventură, sport, atingerea țelurilor, ridicarea spiritului uman și depășirea limitelor proprii.

6. Deoarece fiecare vizitator poate experimenta un sentiment unic de libertate și aventură în Nepal. Chiar și cei care descoperă Nepalul pentru prima dată, și cred uneori că sunt la ultima lor vizită aici, de cum ajung acasă abia așteaptă să se întoarcă.

7. Deși este una dintre cele mai sărace țări de pe planetă, în ceea ce privește venitul mediu și PIB-ul, Nepalul a fost binecuvântat de zei cu o natură magică, care transformă această țară într-unul din cele mai frumoase și spectaculoase locuri de pe pământ.


ZIUA 1 - 20.05.2019

Sosirea în Kathmandu (1350 m)
Vom ateriza în Kathmandu – capitala Nepalului – un oraș a cărui forfotă nu poate fi descrisă în cuvinte și vom pleca către hotel. După un răgaz de câteva minute și un duș bine meritat, vom vizita obiectivele turistice. Vom parcurge un traseu inițiatic pentru a ne acomoda cu locurile, cu oamenii și cu atmosfera. 

Ziua 1 o dedicăm Kathmandului și bogățiilor sale culturale. Ne trebuie puțin să ne adaptăm la condițiile de viață și trafic din Nepal. De peste tot vine câte ceva. O să vedeți voi la ce ne referim. Azi avem în vizor Stupa budhista cunoscuta drept „Templul Maimuțelor”, lăcaș unde domnește un echilibru între hinduism și budhism. De asemenea, vizităm și Stupa Boudhanath, una dintre cele mai mari din lume.

Dupa vom pătrunde în atmosfera mistică a complexului Templului Pashupatinath, primind binecuvântările sadhușilor.


ZILELE 2, 3, 4 - 21.05, 22.05, 23.05.2019

Vom petrece 3 zile la Mănăstire pentru integrarea rituarilor de purificare și inițierii de captare a energiilor lui Buddha (mudre și mandale)
Cazare cu mic dejun, prânz și cină


ZIUA 5 - 24.05.2019

Plecare dimineața zbor spre Pokhara - intrăm în spațiul interculturalității credinței. 
Vizitarea a 3 temple diferite cu propriile ritualuri și trăiri, în cel mai cosmopolit oraș al Nepalului.
Cazare cu mic dejun, prânz și cină


ZIUA 6 - 25.05.2019

Ne îmbarcăm dimineața, după micul dejun, în Jeepurile cu care vom urca pe Himalaya, pe un traseu de vis și memorabil, până la o altitudine de 2800m. Ne aclimatizăm.
Cazare cu mic dejun, prânz și cină 


ZIUA 7 - 26.05.2019

După micul dejun, urcăm pe jos circa 4 ore prin pădurea de Rododedron secular, pana la 3200m, unde ne oprim și ne aclimatizăm.
Cazare cu mic dejun, prânz și cină


ZIUA 8 - 27.05.2019

Trezirea la 6 dimineața, ne deplasăm să vedem cel mai frumos răsărit din lume de pe Anapurna , dupa care vom coborâ, pe jos 3- 4 ore, la baza de la 2800m unde ne așteaptă Jeepurile pentru coborârea în Pokhara, unde ne relaxăm cu masaj nepalez și cumpărături.
Cazare cu mic dejun, prânz și cină


ZIUA 9 - 28.05.2019

Zburăm înapoi în Kathmandu dimineața, și de acolo mergem în Baktapur, cel mai vechi oraș din lume locuit (patrimoniu UNESCO).
Cazare cu mic dejun, prânz și cină


ZIUA 10 - 29.05.2019

Cumpărături și plecare spre casă.
Ultima zi o dedicăm cadourilor pentru cei dragi și luăm cu asalt magazinele de suveniruri.
Încercăm să nu rămânem cu buzunarele complet goale, dar în Nepal e foarte greu să nu se întample asta.

Mai sunt...

88
Zile
18
Ore
45
Minute
46
Secunde

până la plecarea în Tabăra din Nepal

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Pentru că învățarea tehnicilor de Feng Shui necesită o abordare amănunțită, lucrez doar cu un număr limitat de persoane. 

Participând la cursul intensiv BAZELE FENG SHUI - PRACTICI INTENSIVE vei învăța tainele străvechi ale științei Feng Shui.

                                                                              Georgia Deaconu, Maestrul Tău Feng Shui

Îmi doresc foarte mult să participNu îmi doresc să particip, am completat formularul din curiozitate