Program Tabara Nepal
23 noiembrie - 3 decembrie 2018

Preț Tabără: 950 Euro (include toate activitățile, cazarea + masa, transport intern, ghid)
Extra se plătește : *transportul internațional București Otopeni Aeroport - Kathmandu Aeroport și retur


Vom sta 10 zile

 Vom parcurge un traseu inițiatic, începând din Kathmandu. Ajungi în tabăra de bază acelui mai înalt vârf din lume;

Vom cunoaste oameni care au invatat sa traiasca in locuri  pe care altii le ar ocoli(la altitudinide2500-3000-4000m)

Vom vizita mănăstiri budhiste și peisaje imposibil de uitat.

Când plecăm?

  • Pe 23 noiembrie 2018
    Întâlnire de grup pe Aeroportul Otopeni București cu 3 ore înainte de ora îmbarcării zborului
  • Dupa un zbor plăcut cu escală, în Katmandu ne întâlnim cu ghidul care ne va prelua de la aeroport și ne vom deplasa spre cazare ​

                   
DE CE IUBIM NEPALUL? 7 MOTIVE:

1. Nici o altă țară nu se înalță mai aproape de ceruri decât Nepalul. Cel mai înalt loc din lume, cu 8 dintre cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri situate în Himalaya nepaleză, include și mărețul Everest - "Mama zeiță a Pământului".

2. Pentru că zâmbetul nepalezilor e unic. În ciuda vieții grele, a economiei și infrastructurii slabe, oamenii din Nepal sunt suprinzător de optimiști, prietenoși și mândri de țara lor.

3. Pentru că nepalezii au un respect profund pentru cei din jur, la fel ca și pentru vizitatorii lor, indiferent de religie, culoarea pielii sau statut socio-economic.

4. Pentru că nepalezii respectă Natura ca pe Casa lor.

5. Pentru că Nepalul oferă atâtor de mulți vizitatori, trekkeri și cățărători, locul ideal pentru aventură, sport, atingerea țelurilor, ridicarea spiritului uman și depășirea limitelor proprii.

6. Deoarece fiecare vizitator poate experimenta un sentiment unic de libertate și aventură în Nepal. Chiar și cei care descoperă Nepalul pentru prima dată, și cred uneori că sunt la ultima lor vizită aici, de cum ajung acasă abia așteaptă să se întoarcă.

7. Deși este una dintre cele mai sărace țări de pe planetă, după venit mediu și PIB, Nepalul a fost binecuvântat de zei cu o natură magică, care transformă această țară într-unul din cele mai frumoase și spectaculoase locuri de pe pământ.


ZIUA 1 - 23.11.2018

Sosirea în Kathmandu(1350 m)
Vom ateriza în Kathmandu – capitala Nepalului – un oras a carui forfota nu poate fi descrisa in cuvinte si vom pleca catre   hotel.Dupa un ragaz de cateva minute si un dus bine meritat,vom vizita obiectivele turistice.

Ne-o dedicam Kathmandului si bogatiilor sale culturale.Ne trebuie putin sa ne adaptam la conditiile de viata si traffic din Nepal. De peste tot vine cate ceva .O sa vedeti voi la ce ne referim.Azi avem in vizor stupa budhista cunoscuta drept„Templul Maimutelor”,lacas unde domneste un echilibru intre hinduismsibudhism.De asemenea,vizitam si Stupa Boudhanath,una dintre cele mai mari din lume.

Dupa vom patrunde in atmosfera mistica a complexuluiTemplului Pashupatinath,primind binecuvantarile sadhusilor.


ZIUA 2 - 24.11.2018

Mănăstire – Acomodare
Cazare cu (mic dejun , pranz si cina )


ZIUA 3 - 25.11.2018

Mănăstire - Integrarea ritualurilor tibetane de purificare și inițierii de captare a energiilor lui Buddha (mudre și mandale)
Cazare mic dejun,pranz si cina


ZIUA 4 - 26.11.2018

Cazare cu mic dejun,pranz si cina


ZIUA 5 - 27.11.2018

Plecare dimineata zbor spre Pokhara - Unde Intram in spațiul interculturalității credinței. 
Vizitarea a 3 temple diferite cu propriile ritualuri și trăiri, in cel mai cosmopolit oraș al Nepalului.
Cazare cu mic dejun,pranz si cina


ZIUA 6 - 28.11.2018

Ne imbarcam dimineata, dupa micul dejun, in Jeepurile cu care vom urca in Himalaya, pe un traseu de vis si memorabil, pana la o altitudine de 2800m.
Cazare cu mic dejun,pranz si cina


ZIUA 7 - 29.11.2018

Dupa micul dejun ,urcam pe jos circa 4 ore prin pădurea de Rododedron secular, pana la 3200m, unde ne oprim și ne aclimatizam.
Cazare cu mic dejun,pranz si cina


ZIUA 8 - 30.11.2018

Trezirea la 6 dimineața , ne deplasam sa vedem cel mai frumos răsărit din lume de pe Anapurna , dupa care vom cobora , pe jos 3- 4 ore, la baza de la 2800m unde ne asteapta Jeepurile pentru coborarea in Pokhara, unde ne relaxam cu masaj nepalez și cumpărături.
Cazare cu mic dejun,pranz si cina


ZIUA 9 - 01.12.2018

Zburăm înapoi in Kathmandu dimineața, și de acolo mergem in Baktapur, cel mai vechi oraș din lume locuit (patrimoniu UNESCO).
Cazare cu mic dejun,pranz si cina

ZIUA 10 - 02.12.2018

Cumpărături și plecare spre casa.
Ultima zi o dedicam cadourilor pentru cei dragi si luam cu asalt magazinele de suveniruri.
Incercam sa nu ramanem cu buzunarele complet goale,dar in Nepale foarte greu sa sei ntample asta.

ZIUA 11 - 03.12.2018

Și,pentru ca orice poveste frumoasa trebuie sa aiba si un sfarsit,ne despratim   de gazdele noastre si pornim spre casa cu sufletul modelat de atmosfera mistica si incredibila a Nepalului.
Tabara din Tibet
Preț
- 950€ și include toate activitățile, cazarea + masa, transport intern, ghid
- extra se plătește transportul internațional București - Kathmandu și retur

Plecarea este pe 23.11.2018. -03.12.2018.Vom sta 10 zile și vom parcurge un traseu inițiatic, începând din Kathmandu, unde vom sta 1zi la venire, pentru a ne acomoda cu locurile, cu oamenii și cu atmosfera.

După care vom merge 3 zile la Mânăstire pentru integrarea ritualurilor tibetane de purificare și inițierii de captare a energiilor lui Buddha (mudre și mandale).

Ziua 5 plecam către Pokhara, unde Intram in spațiul interculturalității credinței. Urmează 3 temple diferite cu propriile ritualuri și trăiri, in cel mai cosmopolit oraș al Nepalului.

Ziua 6 plecam cu jeepurile in Himalaya. Ajungem in prima zi pana la 2800m și ne și aclimatizat, dupa care in ziua 7 urcam pe jos circa 4 ore prin pădurea de Rododedron secular, pana la 3200m, unde ne oprim și ne aclimatizam.

A 8-a zi mergem la 6 dimineața sa vedem cel mai frumos răsărit din lume de pe Anapurna, după care ne întoarcem la 2800m, luam jeepurile și revenim in Pokhara, unde ne relaxam cu masaj nepalez și cumpărături.

 Ziua 9 zburam in Kathmandu dimineața, și de acolo mergem in Baktapur, cel mai vechi oraș din lume locuit (patrimoniu UNESCO). Ziua 10, cumpărături și plecare spre casa.


Mai sunt...

42
Zile
01
Ore
46
Minute
30
Secunde

până la plecarea în Tabăra din Nepal

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Pentru că învățarea tehnicilor de Feng Shui necesită o abordare amănunțită, lucrez doar cu un număr limitat de persoane. 

Participând la cursul intensiv BAZELE FENG SHUI - PRACTICI INTENSIVE vei învăța tainele străvechi ale științei Feng Shui.

                                                                              Georgia Deaconu, Maestrul Tău Feng Shui

Îmi doresc foarte mult să participNu îmi doresc să particip, am completat formularul din curiozitate