PAȘAPORT PENTRU EVOLUȚIE​

TABĂRĂ la Sarmisegetuza

​24-27 AUGUST 2018


Călăuzele tale prin călătoria evolutivă:

Maestru în metafizica energiei Universului

Georgia Deaconu

Viziunea mea:

CREDINȚĂ, IUBIRE, CURAJ.

Când am început acum 20 de ani, căutarea mea către drumul împlinirii, mi-am zis:

“ Vreau să știu, ca să pot AJUTA! “

Iată de ce, acum, sunt alături de tine oricând ai nevoie să-ți regăsești drumul, idealurile, visele, iubirea!!!

Respir după principiul “trăiește clipa” și clipa mea este cea mai frumoasă, mai intensă și mai importantă pentru mine. La fel vreau să te inspir și pe tine!

Dacă ai uitat, de prea multe griji, stresuri și angoase, să ridici capul și să-ți strigi numele, mă ai pe mine! Iti vin ajutor cu toata stiinta mea, toata iubirea si devotamentul meu, pentru a te ajuta sa te redescoperi puternic in toate aspectele vietii tale si a-ti aduce armonia in viata!

20 de ani de studii si practica in domeniul educatiei nonformale a adultilor, experiente spirituale multiple care m-au inobilat si imbogatit si cunostinte temeinice de Feng Shui – toate le pun in slujba ta pentru a te ajuta sa aduci prosperiatea pe plan personal, material, profesional, familial.

Iata mesajul meu pentru tine:

Fii curajos, infrunta-ti temerile, trage cu ochiul la modelele de viata fericita din jurul tau si

TRANSFORMA-TI VIATA IN MANIFESTAREA INTENTIILOR TALE DE BINE!

Ca prin minune, vei vedea cum prosperitatea va alerga sa te imbratiseze. Pentru asta ai nevoie sa actionezi, invartind cheia catre Universul perfect al vietii tale!

Maestru Spiritual Dacic

Vasile Sarmi

Ghid ne va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.

Vasile Sarmi, singurul ghid spiritual al cetatii dacice Sarmizegetusa si paznic de zeci de ani al acestui loc sacru, vine sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci… ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in zece.

O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

La nivel de suflet aspirăm să ne conectăm profund la noi înșine, la toți ceilalți, la spațiul de creație, la toate ființele, la Creator. La nivel de personalitate dorim să ne separăm de tot ce nu este la nivelul nostru. Cu cât ne maifestăm mai mult în plan material, cu atât ne identificăm cu imaginea care rezidă din tot ce am obținut.

Cele două viziuni sunt diferite – calea sufletului ne unește, calea personalității, a materiei – ne separă.

Situațiile relaționale dificile le creăm întrucât la nivel de personalitate nu suntem aliniați cu chemarea sufletului. Toate blocajele din viața noastră, indiferent de aria vieții în care se manifestă se datorează lipsei de aliniere în manifestare între planul personalității, al ego-ului (voința ego-ului) și planul sufletului (voința sufletului). Deseori alegerile pe care le facem în viață și în relații sunt în detrimentul Sufletului nostru.

La nivel de suflet dorim un singur lucru cu toții, indiferent de țară, religie, pregătire profesională sau venituri. Avem cu toții o singură aspirație: Să Primim Și Să Dăruim Iubire, Să Trăim O Viață A Iubirii Împărtășite .

Tabăra “Pașaport pentru Evoluție” de la Sarmisegetuza va fi dedicată alinierii ființei cu voința Sufletului, respectiv conectarea dintre Corp – Minte - Spirit.

Descoperă alături de Maeștrii Spirituali, Georgia Deaconu și Vasile Sarmis:

tainele Templelor și Sanctuarelor Dacice

din țara Hațegului (Blidaru, Cetățile Dacice ”Fețele Albe” și ”Cetățuie”, și Sarmizegetusa Regia, acolo unde, cândva, preoții și preotesele vorbeau tainic întregii naturi- vezi program), unde vei fii parte în sistemul de evoluție al alinierii la noua energie a Pământului.

puterea secretă a plantelor prin ritualuri străvechi de activare a energiilor subtile vindecătoare

4 tehnici secrete pentru a-ți controla și integra orice teamă, eliminând sentimentele de furie și vinovăție.


energia vortexului de manifestare din Templul Dorințelor de la Șinca Veche


3 modalități prin care limitele tale mentale vor fii deblocate, pentu ca tu să poți manifesta TOT CE-ȚI DOREȘTI

modalitatea subtilă de sculptare a încrederii în tine, pentru a reuși tot ce-ți propui

vortexurile de energie de lumină care îți vor facilita accesul la subconștientul colectiv, reușind astfel să primești răspunsuri la toate întrebările tale

accesul secret către biblioteca Akasha, care îți oferă cunoaștere primordială, racordată la cele mai înalte vibrații

În toate aceste locuri sacre, vom păși împreună, într-un cuget cu strămoșii noștri, spre propria redescoperire!

Poveștile despre Solomonari, Batrâni și Moși, le depănăm atât la cursuri cât și la focul sacru.


Îți propunem o tabără de spiritualitate deosebită, mistică, de relaxare, de cunoaștere, de regăsire a spațiului istoric, sacru - SARMISEGETUZA !

Ce vei învăța în tabăra “Pașaport pentru Evoluție” ?


Cum îți poți găsi echilibrul tău interior

Cum poți depăși blocajele și friciile care te împiedică să ai o viață pe care ți-o dorești 

Ce te împlinește

Cum să deschizi cutia cunoașterii pentru evoluția ta și cum să ai acces la informații care să-ți lumineze calea ori de câte ori te afli în cumpănă

 Cum să activezi puterea inteligenței emoționale, pentru a putea alege ceea ce este cel mai bine pentru tine

 Cum să te folosești de dinamica subtilă a karmei, prin analiza astrogramei personale

 Cum să descarci orice tensiune din corp și orice stres, cu ajutorul elementelor naturii

Cum să folosești punctele tari și cele slabe ale personalității tale în relațiile cu ceilalți, pentru a-ți atinge în permanență scopul (analiză pe astrogramă)

 Cum să depășești limitele mentale și să înțelegi scopul integrării lor în viața ta

Cum să potențezi bunăstarea vieții tale prin folosirea polarităților elementelor naturii

La început a fost cuvântul, fiecare dintre noi am fost creați din lumină și întuneric Yin și Yang. 2 polarități pe care le regăsim în tot ce este viu. În tabăra “Pașaport pentru evoluție” vom lucra cu corpul, cu mintea și cu spiritul, pentru ca drumul nostru să fie luminos, îmbinând armonios cele două polarități ale existenței. 

În această tabără ne propunem să manifestăm emoția, să stimulăm intuiția, să ne înțelem personalitatea pentru ca la final să avem toate resursele necesare pentru a ne îndeplini aspirațiile. 

DIMINEAȚA șI SEARA avem ateliere practice, iar în cursul zilei vizităm obiecte turistice sau facem drumeții în locuri cu o înaltă încărcătură energetică, menită să ne ajute la dezvoltarea noastră personală. 

Avem nevoie de lucruri frumoase în viața noastră ca să ne încărcăm rezervorul de energie și să avem resursele necesare pentru îndeplinirea obiectivelor noastre.

SESIUNIILE de dialog desfășurate într-un cadru natural, inedit, vor fi completate cu sesiunii de meditație și relaxare pentru ca cei prezenți să conștientizeze nivelul de evoluție la care se află, calea pe care ar trebui să o urmeze și misiunea fiecăruia. 

Aici, în acest loc sacru numit SARMIZEGETUSA Regia, s-au întrupat primii oameni pe Pământ. Aceasta îi dă acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planetă. Este un mare adevăr și nu este nici o întâmplare că acum aflați cu toții acest lucru. A venit vremea să conștientizați, cine suntem cu adevărat, care este identitatea noastră, sacralitatea noastră și a locului în care existăm și care ne este rostul în această viață!

 PUNCTE FORTE ale TABEREI:

1. Comunicare intr-un cadru armonios, plin de energie pozitiva si insotita de iubire neconditionata

2. Descoperirea puterii interioare a sinelui tau prin metode accesibile care iti vor ramane toata viata

3. Stabilirea unei legaturi speciale cu energia universului, prin accesarea campurilor de vibratie inalta

4. Analiza personala a nivelului tau actual de dezvoltare si structurarea obiectivelor dorite

3. Remodelarea vietii tale prin vindecarea emoțională

4. Regasirea Liniștii interioare

5. Accesul la spatii mistice, neumblate, cu incarcaura energetica de pace divina si armonie

6. Stabilirea unui plan personal de evolutie, monitorizat riguros prin programul de mentorat

7. Asistenta si consiliere cu prioritate pentru atingerea obiectivelor stabilite (de ex: obiective: cresterea aprecierii fata de munca prestata)

Georgia Deaconu - Maestru Feng Shui

Ce m-a determinat să îți ofer oportunitatea de a participa la această tabără de transformare?


Tabăra’’Pașaport pentru evoluție“ pe care o organizez reprezintă cadrul cel mai prielnic să ieșim din rutina cotidiană și să ne încărcăm bateriile într-un mod plăcut, plin de pace, armonie și împlinire sufletească și bineînteles să lucrăm intens cu noi înșine astfel încât pe drumul de întoarcere spre casă să spunem din toată inima “A MERITAT”! 

Această tabără, spirituală, este o călătorie interioară prin care descoperi “MAESTRUL” din tine. Când te întorci la viața de zi cu zi constați că te- ai vindecat de frici, accentul fiind pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.

Ce spun cei care au participat la cursurile noastre

“O prietenă mi-a spus că după ce a aplicat principiile Feng Shui în viața ei, lucrurile au început să se schimbe. Trebuie să recunosc că, la început, am fost sceptică și am apelat la ajutorul unui maestru în Feng Shui din pură curiozitate, fără a avea așteptări prea mari. În câteva luni, am constatat că am întâlnit oportunitătți de dezvoltare personală și profesională, pe care le vedeam realizabile abia peste cățiva ani.”

Elena C.

TABĂRA îți este dedicată ție!

 • Îți dorești o evoluție personală care să-ti aducă prosperitate
 • Îți dorești să-ți refaci legătura cu divinitatea
 • Îți dorești să te redescoperi pe tine
 • Vrei să devii fericit, prosper, iubit, relaxat
 • Îți dorești să te încarci energetic și să devii pozitiv
 • Dorești să cunoști cultura străveche Dacică

BONUS: ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI PRIMEȘTI 3 BONUSURI

GRATUIT - Cursul online ”Universul în palma ta” în  valoare de  128 lei

 GRATUIT - Configurarea astrogramei În valoare de 810 lei, de care vei beneficia pe parcursul Întregii vieți, cunoscând aspectele pozitive și cele mai puțin pozitive ale vieții tale.

GRATUIT - O consultație personală în valoare de 198 lei  la recomandarea taberei unui număr de 5 prieteni, în care vei putea beneficia de evaluarea tuturor aspectelor ce necesită îmbunătățite în viața ta, cu soluțiile cele mai bune pentru tine. Roagă prietenii tăi să menționeze că tu ești cel care le-a recomandat tabăra, ca tu să beneficiezi de această oportunitate.

În TOTAL primești bonusuri în valoare de 1136 lei, doar la achiziția taberei până la 2​​​4 ​​Iulie.

 

Înscrie-te ASTĂZI! 

Pachet promoțional până pe ​2​4 ​​​Iulie!         

ATENȚIE! DOAR 8 de locuri disponibile!

 ​* tabăra poate fi achitată în 2 tranșe

 • ​​3 zile la Sarmisegetuza
 • Cazare la pensiunea Sarmisegetuza (3 margarete)
 • 3 mese/ zi incluse
 • Transport dus-întors  cu autocar 4* și pe rutele turistice
 • Cursuri și activități
 • Ghidaj spiritual și initieri
 • Mentorat pentru planul evolutiv
 • Inițiere în Radiestezie 

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

Pentru a putea să îți rezervăm un loc în tabără, este necesar să completezi formularul de mai jos cu datele și adresa ta, urmând ca în cel mai scurt timp să te contactăm pentru a-ți transmite toate informațiile necesare.

VINO ȘI TU ALĂTURI DE MINE, ALĂTURI DE NOI!!!