Extravaganta 2019

Evenimentul anului pe care nu-ti permiti sa-l ratezi!


Vino sa obtii informatii despre ce iti aduce energia anului 2019, an al Mistrețului de Pământ.

Afla despre noroc sau ghinion, astfel incat sa-ti 
poti imbunatatii viata si sa te poti proteja impotriva tuturor vibratiilor negative
ce vor aparea in viata ta, in urmatorul an, AN AL MISTRETULUI.


  Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui, iti va aduce cele mai importante informatii despre astrologie, Feng Shui. Informatiile sunt updatate astfel incat sa beneficiezi de tot ce este mai interesant, 
memorabil si special pentru tine si familia ta.

CE VEI INVATA LA ACEST EVENIMENT?

✓  Sa iti potentezi norocul in lunile benefice
✓  Sa te intepartezi de ghinion in perioadele mai putin benefice din anul viitor
✓  Sa nu ratezi ocaziile care vor veni in calea ta tinand cont de cele 12 semne astrologice

AFLA CE ITI ADUCE ENERGIA ANULUI 2019, AN DE PAMANT

✓ In acest an se pot face multi bani, se pot obtine succese si se pot realiza obiectivele personale
✓ In urma cursului, veti intelege cum puteti profita din plin de ARTA de PLASARE a oportunitatilor de succes in anul 2019

Primesti GRATUIT informatii despre Anul Mistretului 2019!

Spunand DA la participarea la acest eveniment, vei invata cum sa:

  • Maximizezi bogatia si abundenta pentru anul viitor
  • Activezi chi-ul personal pentru a realiza noi pozitii de putere si de influenta
  • Consolidezi succesul la locul de munca pentru a promova in cariera
  • Obtii castiguri mari in urma investitiilor tale
  • Iti asiguri o sanatate maxima
  • Eviti tot felul de situatii nedorite pentru tine
  • Activezi Steaua Speciala a Anului Mistret pentru a atrage o avere exceptionala
  • Atingi Steaua Stralucirii Scolare pentru ca tu sau copii tai sa excelati / exceleze in acest plan
  • Stimulezi Steaua Perspectivelor pentru a extinde norocul care vine in calea ta
  • Eviti nefericirea si ramai protejat/a impotriva afectiunilor cu ajutorul Feng Shui-ului si a astrologiei

Primesti GRATUIT informatii despre Anul Mistretului 2019!


Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Cei care vor veni pentru prima data la acest eveniment, la sfarsit, vor fi foarte bucurosi de timpul si banii investiti deoarece vor constata ca au avut multe de invatat.

Georgia actualizeaza feng shui-ul si astrologia anului intr-un mod distractiv si creativ avand grija sa acopere toate dimensiunile vitale ale acestor stiinte traditionale chinezesti care continua sa fie atat de relevante si astazi.

Toate aceste cunostinte antice sunt interpretate intr-un mod modern, actualizat, care intelege epoca digitala in care ne aflam si faptul ca stiintele ezoterice sunt mai relevante ca niciodata.

Ceea ce este cu adevarat uimitor este faptul ca Georgia ofera atat de multe informatii noi, in fiecare an despre cele 12 semne si ca transmite toate aceste indicatii dificile (graficele anului Fengh Shui) si abstracte intr-un mod usor de inteles, distractiv cu o mare carisma si caldura.

Evenimentul Extravaganta sustinut de Georgia te va ajuta sa te pregatesti pentru a primi abundenta care sta sa vina si pentru a invata cum sa te feresti de pericole in anul 2019.
Practic, este un eveniment care te va pregati pentru anul 2019 deoarece Georgia va va oferi informatii care va vor imbunatatii viata si va vor face sa fiti mai pozitivi ca niciodata.

La Extravaganta veti gasi, de asemenea, remedii vitale care va pot ajuta sa atrageti sanatatea, bogatia si fericirea si sa controlati ghinionul sau sa obtineti protectie impotriva necazurilor din 2019. Aceste remedii sunt sub forma de amulete si talismane, bratari etc.

Asa cum a spus intotdeauna, este responsabilitatea fiecaruia sa ramana updatat cu Feng Shui-ul la inceputul fiecarui An Nou lunar deoarece Feng Shui-ul este o stiinta dinamica ce poate avea o alta abordare la inceputul fiecarui Nou An lunar.

Primesti GRATUIT informatii despre Anul Mistretului 2019!


Monica Filimon

" Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala" si a fost adevarat. Tehnicile de Feng Shui invatate, m-au ajutat extraordinar de mult in viata privata precum si in cariera. "

Ionut Dumitrescu

" Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil! "

Anca Saftu - Contabila

" Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut. "

Primesti GRATUIT informatii despre Anul Mistretului 2019!

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

05
Zile
05
Ore
36
Minute
07
Secunde

Evenimentul va avea loc duminica
 27 ianuarie la Casa Tineretului, 
Strada Aries Nr. 19, Timisoara
 incepand cu orele 16:30 - 20:30
Este cel mai important eveniment ,
unde vor fi prezentate influentele anului 2019 

Acesta va debuta cu seminarul despre elementele de baza ale aceste stiinte, continuand cu detalii amanuntite despre manevrarea fluxului chi, remedierea aspectelor ce nu pot fi modificate
Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs intensiv, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Rezervă-ți locul

Insert Image