21 DECEMBRIE 2018
EVENIMENT "SOLSTITIUL DE IARNA"

Solstitiul de iarna reprezinta, in mod traditional, o ocazie sa onoram intunericul, sa mergem in interior sa reflectam si sa ne hranim din interior inspre exterior.

Fiecare fiinta de pe aceasta planeta este un amestec de intuneric si lumina. Pe cat de frumos este un trandafir cand infloreste, pe atat de mult are nevoie sa moara si sa se ofileasca pentru a renaste. Si oamenii urmeaza acelasi proces interior.

Natura ne ofera intotdeauna semne de energie cosmica. Urmand ritmurile si ciclurile Mamei Pamant, putem aduce in armonie si echilibru starea noastra de a fi.

Poate ca trebuie sa ne permitem sa vedem cine suntem cu adevarat fara sa fugim, fara sa ne ascundem in emotii si fara sa ne judecam.

In timpul solstitiului de iarna, este timpul pentru tine sa calatoresti pe pamantul propriului suflet si sa vezi ce anume are nevoie de ingrijire. Este momentul tau sa mergi in interior, sa-ti faci mintea sa taca si sa calatoresti in locul in care sufletul iti intalneste corpul.

In emisfera sudica este solstitiul de vara. In partea celalalta de lume, este momentul ca lumina sa straluceasca. Exact ca florile care infloresc, cei care traiesc in Emisfera Sudica vor simti aceasta energie si vor fi incurajati sa inceapa sa actioneze, sa faca planuri si sa inceapa sa creeze realitatea.

Este interesant ca putem experimenta ambele energii pe aceeasi planeta. Pentru ca, de fapt, nu exista separare intre aceste energii, ele facand parte din acelasi ciclu.

Indiferent unde traiesti, solstitiul este un moment magic pentru a avea grija de nevoile tale, a te hrani si a te sprijini pe tine in cel mai bun mod pentru a merge mai departe.

Este si momentul sa celebrezi sfarsitul anului si cat de departe ai ajuns in calatoria ta. 


AFLA AICI DESPRE  SOLSTIŢIUL DE IARNĂ 2018Ce reprezintă de fapt această zi

Eveniment cu implicații deosebite în toate aspectele vieții de pe planeta noastră, de la cele fizico-climaterice și până la cele spirituale, solstițiul de iarnă - adică momentul în care Terra se află la cea mai mică apropiere de Soare - se va petrece, anul acesta, la 21 decembrie.

Ziua de vineri va fi, așadar, cea mai scurtă zi-lumină a anului calendaristic, prezența astrului solar pe cerul emisferei nordice a Pământului urmând să dureze doar 8 ore și 50 minute, în vreme ce noaptea va înregistra lungimea maximă de 16 ore și 10 minute.

Faptul că, în acest moment al anului, Soarele se află la cea mai mică distanță față de linia orizontului - pentru latitudinea medie a țării noastre, la numai 21 de grade - a produs o puternică impresie asupra oamenilor din toate timpurile și toate locurile, cea mai frecventă interpretare pe care solstițiul a primit-o fiind că acesta este momentul în care se deschid deopotrivă cerurile și străfundurile, iar puterile bune și cele rele se confruntă într-o bătălie epică.

SOLSTIŢIUL DE IARNĂ ne aduce influenţa maximă a Lunii alături de influenţa minimă a Soarelui. Aceste aspecte energetice se văd în lumea fizică în modul cum se modifică durata zilelor şi a nopţilor, pe parcursul succesiunii anotimpurilor.

Astfel, la SOLSTIŢIUL DE IARNĂ, ştim cu toţii că avem parte de cea mai scurtă zi din an însoţită de cea mai lungă noapte.


SOLSTIŢIUL DE IARNĂ 2018: Un moment special

Faptul că, în acest moment al anului, Soarele se află la cea mai mică distanță față de linia orizontului - pentru latitudinea medie a țării noastre, la numai 21 de grade - a produs o puternică impresie asupra oamenilor din toate timpurile și toate locurile, cea mai frecventă interpretare pe care SOLSTIŢIUL DE IARNĂ a primit-o fiind că acesta este momentul în care se deschid deopotrivă cerurile și străfundurile, iar puterile bune și cele rele se confruntă într-o bătălie epică, scrie renaşterea.ro.

Istoria a făcut ca momentul decisiv al Revoluției Române din Decembrie 1989 să se petreacă în Noaptea cea mai lungă, fapt care a contribuit într-o mare măsură la percepția populară din acele momente, din societatea noastră, dar și de peste hotare, că evenimentele de atunci și deznodământul lor sunt voința cerurilor.

Acest moment de istorie contemporană are, de altfel, corespondente prestigioase în istoria și credințele universale. Spre exemplu, în lumea romană antică, SOLSTIŢIUL DE IARNĂ marca debutul festivalului Saturnaliilor, prin care oamenii puteau să retrăiască nașterea zeilor și să contribuie astfel la primenirea lumii.

Însoțite în formele sale primare și de sacrificii umane (iată deci că întâmplările din 1989 au avut precedente mistice de greutate), Saturnaliile - care se regăseau, în forme ușor diferite, la toate civilizațiile din jurul Mediterranei și din Orientul Mijlociu - au fost convertite, după apariția creștinismului, în sărbătoarea Nașterii Domnului, care, din cauza imperfecțiunii calendarelor antice, a ajuns treptat să fie celebrată cu un decalaj de trei-patru zile.

      Afla ce supersitii ne rezerva solstitiul de iarna

Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Cei care vor veni pentru prima data la acest eveniment, la sfarsit, vor fi foarte bucurosi de timpul si banii investiti deoarece vor constata ca au avut multe de invatat.

Georgia actualizeaza feng shui-ul si astrologia anului intr-un mod distractiv si creativ avand grija sa acopere toate dimensiunile vitale ale acestor stiinte traditionale chinezesti care continua sa fie atat de relevante si astazi.

Toate aceste cunostinte antice sunt interpretate intr-un mod modern, actualizat, care intelege epoca digitala in care ne aflam si faptul ca stiintele ezoterice sunt mai relevante ca niciodata.

Ceea ce este cu adevarat uimitor este faptul ca Georgia ofera atat de multe informatii noi, in fiecare an despre cele 12 semne si ca transmite toate aceste indicatii dificile (graficele anului Fengh Shui) si abstracte intr-un mod usor de inteles, distractiv cu o mare carisma si caldura.

Evenimentul Solstitiul de Iarna sustinut de Georgia te va ajuta sa iti permiti sa vezi cine esti cu adevarat fara sa fugi, fara sa te ascunzi in emotii si fara sa te judeci.

Solstitiul de Iarna este un eveniment cu implicatii deosebite in toate aspectele vietii de pe planeta noastra, de la cele fizico-climaterice si pana la cele spiritual. Este momentul in care Terra se afla la cea mai mica apropiere de Soare - anul acesta, la 21 Decembrie.
Ziua de vineri va fi, asadar, cea mai scurta zi-lumina a anului calendaristic, prezenta astrului solar pe cerul emisferei nordice a Pamantului urmand sa dureze doar 8 ore si 50 minute, in vreme ce noaptea va inregistra lungimea maxima de 16 ore si 10 minute.

Te asteptam la evenimentul „SOLSTITIUL DE IARNA – 21 Decembrie” pentru a invata cum sa calatoresti pe pamantul propriului suflet si sa vezi ce anume are nevoie de ingrijire.

Monica Filimon

" Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala" si a fost adevarat. Tehnicile de Feng Shui invatate, m-au ajutat extraordinar de mult in viata privata precum si in cariera. "

Ionut Dumitrescu

" Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil! "

Anca Saftu - Contabila

" Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut. "

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

01
Zile
07
Ore
58
Minute
33
Secunde

Evenimentul va avea loc vineri
 21 decembrie la sediul nostru Centrul Feng Shui Armonie din Str. Aurel Vlaicu 39, etaj 2, Ap. 14,  Sector 2  incepand cu orele 17:30 - 20:30

Acesta va debuta cu seminarul despre elementele de baza ale aceste stiinte, continuand cu detalii amanuntite despre manevrarea fluxului chi, remedierea aspectelor ce nu pot fi modificate
Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Rezervă-ți locul

Insert Image