Cursul de Feng Shui Magic

ATRAGE PROSPERITATEA, ECHILIBRUL ȘI ARMONIA

ÎN VIAȚA TA CU AJUTORUL 

ȘTIINȚEI FENG SHUI

  Alături de Maestrul Tău Feng Shui, Georgia Deaconu, vei descoperi cele mai importante practici ce te vor îndruma către tot ceea ce tu îți dorești!

Toata viata noastra este legata de spirit. Trinitatea sacra se regaseste in toate aspectele vietii noastre.
Lasa-te cuprins de practicile puternice, vechi de peste 5000 de ani, ale FENG-SHUIULUI MAGIC, pentru ca TU:

✓ Sa poti sa te  bucuri de tot ceea ce este in viata ta

✓ Sa poti practica ritualuri de indepartarea energiilor negative, a vampirilor energetici

✓ Sa poti intra in stare de pace si liniste interioara instantaneu

✓ Sa poti sa iti golesti mintea de stres si anxietate

✓ Sa poti inlatura frica

✓ Sa poti sa te cuplezi la energia Universului, pentru a primi binecuvantarea lui

Ce vei invata la Cursul de Feng Shui Magic?

  • Vei invata cum sa iti sporesti veniturile prin construirea unor cascade si cursuri de apa ale bogatiei si prin aplicarea formulelor secrete ale apei. 
  • Vei descoperi cum sa faci, sa inchizi, sa sfintesti si sa amplasezi vasele bunastarii in casa, pentru a atrage sansa bogatiei in spatiul tau de viata.
  • Ti se vor arata secretele numerelor zburatoare, ce dezvaluie colturile favorabile si nefavorabile din casa ta.
  • Vei invata sa folosesti energia arborilor si a plantelor verzi sanatoase pentru a-ti intari chi-ul din organism si pentru a-ti reveni repede dupa boli indelungate.
  • Veti invata cum sa va conectati cu dimensiunile si taramurile spirituale si sa le ancorati in casa sau la locul de munca.

Cui se adresează cursul de Feng Shui Magic?

  • Persoanelor care doresc să-și creeze armonie în plan fizic și psihologic
  • Persoanelor care vor să-și îmbunătățească acum calitatea vieții și să atragă abundență pe toate planurile: profesional, familial, financiar, sănătate
  • Persoanelor interesate să exploreze lumea magica a feng shui-ului, într-un mod practic

Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Mă bucur de experiență în domeniul educației non-formale a adulților de peste 20 de ani și 15 ani de studii și practică cu momente spirituale multiple care m-au înnobilat și m-au îmbogățit, practicând știința antică a echilibrării spațiilor înconjurătoare Feng Shui. Fiind formată în școala lui Lilian Too, cel mai cunoscut maestru Feng Shui al secolului XXI, la fel ca și modelul meu, îmi place să ajut oamenii care-și doresc să atragă prosperitatea și abundența în viața lor cu ajutorul științei străvechi a Feng Shui-ului.

De-a lungul timpului, am reușit să înțeleg cum funcționează echilibrul lumii spirituale, care este mesajul lui Dumnezeu și cum funcționează știința Feng Shui prin energiile pozitive și negative, polarizând viața noastră.

În ultimii 2 ani de zile am susținut peste 20 de workshopuri și cursuri prin care am ajutat peste 5280 de oameni să își schimbe radical viața prin integrarea tehnicilor de atragere a prosperității și abundenței. De asemenea, sunt moderatoarea emisiunii săptămânale ”Totul este Feng Shui” la televiziunea 6TV.


Dar ce se poate spune despre Magia care permite oamenilor sa isi creeze o existenta
 mai buna, un stil de viata plin de confort, bogatie, fericire si noroc,
prin folosirea metodelor energetic spatial si temporale.


Gandeste-te la aceasta ”magie” ca la o energie, forta vietii sau CHI,
care modifica si transforma, realizand schimbari extraordinare,
atat in oameni, cat si in mediul lor inconjurator.

Având o perspectivă spirituală asupra vieții, viața personală și profesională
poate deveni mai ușoară, mai puțin egoistă și mai productivă și mai satisfăcătoare,
 deoarece va exista o suferință mai puțin auto-provocată și mai multă echilibru și armonie.

Se spune că una dintre cele mai mari suferințe este atunci când
sufletul tău se află într-o coliziune cu personalitatea ta. 

Funcția de Feng Shui Magic este de a echilibra nevoile și dorințele tale
 personale cu nevoile tale spirituale.

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs intensiv, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectat/ă să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Pentru că învățarea tehnicilor de Feng Shui necesită o abordare amănunțită, lucrez doar cu un număr limitat de persoane. 

Participând la cursul intensiv BAZELE FENG SHUI - PRACTICI INTENSIVE vei învăța tainele străvechi ale științei Feng Shui.

                                                                              Georgia Deaconu, Maestrul Tău Feng Shui


   Secretul succcesului consta in practicarea autentica a unei detasari, astfel incat tehnicile, ritualurile si simbolurile sa devina o extensie a mintii tale.

   Mintea are abilități magice de a se concentra, iar atunci când se adaugă vizualizarea și imagistica mentală, aceasta devine împuternicită. Aceste vizualizări mentale trebuie să fie create cu teamă, claritate și încredere pentru a aduce la îndeplinire dorințele voastre. Aceasta este atunci când mintea voastră devine într-adevăr o "minte împlinită de dorință".

   Mintea depășește cunoștințele actuale. Aveți o vastă bibliotecă de învățare stocată în spiritul vostru, iar tehnicile folosite pentru a accesa acest rezervor au fost întotdeauna sacre ... dar cu siguranță sunt accesibile. Trebuie doar să lucrați la depășirea propriei înțelegeri intelectuale pentru a deschide ușile care o țin blocată. Pentru a reuși, trebuie să credeți în sinele vostru superior - propria voastră spiritualitate.


Tot mai multe persoane vor să descopere şi încep să aplice
filosofia Feng-Shui Magic 

Această filosofie asiatică crează confort şi aduce abundenţă unui număr în creştere de adepţi. Nu există nimic paranormal sau supranatural în Feng-Shui Magic – aceasta este o ştiinţă care se bazează pe 
principii şi formule clare, care interpretate şi aplicate corect, 
conduc la dobândirea abundenţei pe toate planurile.

Monica Filimon

" Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala" si a fost adevarat. Tehnicile de Feng Shui invatate, m-au ajutat extraordinar de mult in viata privata precum si in cariera. "

Ionut Dumitrescu

" Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil! "

Anca Saftu - Contabila

" Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut. "

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

05
Zile
19
Ore
07
Minute
37
Secunde

VINO SI TU pe 18 NOIEMBRIE 2018 ora 10:00-18:00 la deschiderea unui nou modul Feng – Shui Magic 
la sediul nostru din str. Aurel Vlaicu 39, etaj 2, ap. 14 sector 2 

Acesta va debuta cu seminarul despre elementele de baza ale aceste stiinte, continuand cu detalii amanuntite despre manevrarea fluxului chi, remedierea aspectelor ce nu pot fi modificate
Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs intensiv, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.Insert Image