Curs Karma - Diagnosticarea Karmei si moduri de ardere pentru potentarea prezentului


Cat de mult ti-ai dorit atunci cand simteai ca ceva nu este la locul lui in viata ta,
sa iti dai seama de unde vin blocajele?


Viata cotidiana din zilele noastre este una foarte agitata. Chiar si cea mai energica persoana are nevoie de o pauza. Cand a fost ultima oara in care ai reflectat asupra propriei persoane? Esti multumit de viata ta? Sau esti una dintre acele persoane care se plange constant de propria existenta?

Cele mai frecvente probleme care se regasesc in viata unui om sunt cele legate de relatiile interpersonale:

 • La serviciu, seful tau te supraincarca cu sarcini, fara sa te intrebe daca mai poti, daca ai nevoie de ajutor.
 • Ajungi acasa unde ai un conflict cu partenerul de viata, simti ca nu esti ascultat, ca nici macar propria familie nu te intelege.
 • Nici tu nu te mai intelegi, nu stii de ce ti se intampla toate aceste lucruri.
 • Te simti neindreptatit si depasit de situatie... nu esti singurul care experimenteaza aceste sentimente umane de altfel, dar care daca nu sunt gestionate corect, influenteaza negativ viata. Daca ai cautat si nu ai gasit moduri de rezolvare a acestor situatii, Georgia Deaconu – Maestrul Feng Shui, iti poate oferi solutia pentru problemele tale.

Vino la curs unde vei experimenta trairi cu totul noi si vei obtine informatii benefice pentru tine!

OBIECTIVELE cursului:

 • Identificarea nodurilor karmice si a blocajelor de tip energetic
 • Diferentierea dintre momentele critice ale vietii tale si buclele de lipsa evolutiva
 • Categoriile de fapte bune care sunt incadrate la modalitatile de ardere karmica
 • Efectele nerezolvate ale buclelor karmice
 • Identificarea planului Universului pentru manifestarea in fizic a karmei
 • Manifestarea planului Divin pentru dezintegrarea karmei
 • Interferenta karmica in arborele genealogic

SCOPUL cursului este de a te ajuta sa constientizezi nodurile karmice in care te afli, modalitatile de depasire a nodurilor karmice si sa-ti gasesti resursele interioare pentru implicare in energia arderilor karmice.


Ce este Karma?


De cate ori nu ai dat vina pe destin, karma sau ghinion pentru lucrurile mai putin placute din viata ta?

De cate ori nu ai concluzionat cu “Asta e! Asa a fost sa fie!” atunci cand nu s-a implinit ceea ce ti-ai dorit?

Desi, in teorie, stim ca suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in viata noastra, in practica, atunci cand ne lovim de necunoscut sau inexplicabil, lasam responsabilitatea pe seama... destinului.

Dar, de fapt, ce stii despre destin, Karma, soarta sau orice alt nume i-ai da tu povestii vietii tale?

Karma este un concept foarte vechi, de pe vremea Brahmanismului (deci, cam acum 4000 de ani), preluat de Hinduism si Budism, diseminat in intregul orient indepartat si acum si in lumea crestina.
De fapt, ce se intelege prin Karma? Daca privim conceptual in sine, il putem echivala cu soarta sau destinul. Daca il privim complementar cu reincarnarea, ca in religiile orientale, devine un comandament moral: comporta-te corect in viata asta (acumuleaza karma buna), iar in viata viitoare te vei reincarna cel putin la nivel de om, cu o soarta mai buna, daca nu chiar vei depasi nivelul uman, devenind unul dintre putinii iluminati.

Karma este echivalent cu soarta, destin.

Si abia acum apare elementul interesant: daca exista Karma – si majoritatea oamenilor cred ca exista – atunci nu noi suntem vinovati de ceea ce ni se intampla, ci altcineva, adica un fel de noi, dar dintr-o viata anterioara, din care nu am adunat Karma buna.

 

Cum sa-ti schimbi destinul? Cum sa-ti modifici soarta?

Ei bine, Karma poate fi schimbata. Pentru ca in realitate este doar povestea noastra de viata, pe care ne-o scriem fara sa ne dam seama inca din prima copilarie si apoi, in restul vietii, nu facem altceva decat sa o confirmam inconstient, sa avansam in poveste.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum se formeaza povestea noastra de viata si sa intelegi procesele care au loc pe parcursul ei, Georgia Deaconu – Maestru Feng Shui te invita sa i te alaturi la Cursul „Diagnosticarea Karmei si moduri de ardere pentru potentarea prezentului“.

Cursul se va desfasura pe parcursul a patru sedinte (19 martie, 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie), ora 18:00, la sediul nostru de terapii alternative din str. Aurel Vlaicu 39 , et. 2, ap.14, sector 2, Bucuresti.

Vino la Curs daca vrei sa identifici trasaturile principale ale povestii tale de viata, sa vezi care iti sunt credintele limitative si sa afli cum iti poti “schimba soarta”! Pentru ca DA, viata ta poate lua un alt curs: cel pe care il doresti TU!

Niciuna dintre aceste transformări NU ar fi fost posibile fără FENG SHUI ...

Georgia Deaconu, trainer internațional și Maestru Feng Shui.

Mă bucur de experiență în domeniul educației non-formale a adulților de peste 20 de ani și 15 ani de studii și practică cu momente spirituale multiple care m-au înobilat și m-au îmbogățit, practicând știința antică a echilibrării spațiilor înconjurătoare Feng Shui. Fiind formată în școala lui Lilian Too, cel mai cunoscut maestru Feng Shui al secolului XXI, la fel ca și modelul meu, îmi place să ajut oamenii care-și doresc să atragă prosperitatea și abundența în viața lor cu ajutorul științei străvechi a Feng Shui-ului.

De-a lungul timpului, am reușit să înțeleg cum funcționează echilibrul lumii spirituale, care este mesajul lui Dumnezeu și cum funcționează știința Feng Shui prin energiile pozitive și negative, polarizând viața noastră.

În ultimii 2 ani de zile am susținut peste 20 de workshopuri și cursuri prin care am ajutat peste 5280 de oameni să își schimbe radical viața prin integrarea tehnicilor de atragere a prosperității și abundenței. De asemenea, sunt moderatoarea emisiunii săptămânale ”Totul este Feng Shui” la televiziunea 6TV.

Monica Filimon

" Dupa cateva luni am inceput sa am noi proiecte de dezvoltare profesionala pe care le vedeam realizabile abia in cativa ani. Georgia mi-a spus cand ne-am intalnit prima data “Intuita ta nu te inseala" si a fost adevarat. Tehnicile de Feng Shui invatate, m-au ajutat extraordinar de mult in viata privata precum si in cariera. "

Ionut Dumitrescu

" Am aplicat acelea principii pe care Georgia le impartaseste doar cu cercul ei privat de clienti si am observat imediat o schimbare. In doar 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, iar de atunci chiar am inceput sa aplic principiile Feng Shui si in celelalte aspecte ale vietii mele... Este incredibil! "

Anca Saftu - Contabila

" Tot timpul am crezut ca domeniul spiritual nu se impaca bine cu business-ul insa m-am inselat amarnic. Acum imi pare rau ca nu am apelat la Georgia mai devreme. As fi putut evita atat de multe incercari si decizii eronate pe care le facusem in trecut. "

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

05
Zile
16
Ore
06
Minute
08
Secunde


4 sedinte: 19 martie, 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie

Ora: 18:00
Locatie: str. Aurel Vlaicu, nr. 39 , et. 2, ap.14, sector 2, Bucuresti

Variante plata curs:
1.Pret curs 4 sedinte (abonament) = 1000 Ron
2.Pret/sedinta curs = 280 Ron

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs intensiv, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Rezervă-ți locul