Curs Coloanele Destinului (Paht Chee)

  Afli ce reprezinta coloanele Destinului, punctul de plecare în analiza BaZi. Primul portal cu explicatii, aspecte, stele si zei din coloanele destinului, BaZi

Cele patru coloane ale destinului "reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume", fiind inspirata de metafizica chineza. 

Sistemul se bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destinului. 

Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.


Curs de o zi cu privire la aplicatiile practice ale lui Paht Chee.

Cursul este conceput pentru a va aduce o stare de sanatate mai buna, bogatie, fericire si dragoste infinita si
se va desfasura, pe parcursul unei zile, in data de 14.04.2019, la sediul nostru
din Strada Aurel Vlaicu nr 39, et 2, ap 14, sector 2, Bucuresti.

               Beneficiind de o abordare simplificata si practica, aceasta veche stiinta chineza va va ajuta sa intelegeti de ce se intampla anumite lucruri in viata voastra, precum si modul in care va puteti identifica perioadele norocoase, dar si momentele de care trebuie sa scapati pentru a reduce expunerea la risc.

                In aceasta zi de curs, veti invata cum sa identificati si sa corectati afectiunile de care suferiti tinand cont de data nasterii, dar si metode secrete care va vor ajuta sa va cresteti starea de bogatie, fericire, iubire si sanatate.

                Nu exista nico restrictie pentru a participa la acest curs, insa ar ajuta daca aveti cunostinte fundamentale despre Feng Shui. Ne vom asigura ca toata lumea va intelege pe deplin aspectele importante ale acestui curs si ca toti cursantii vor deprinde cunostintele necesare despre cum sa foloseasca metoda Paht Chee pentru a-si imbunatatii viata.

                Vom analiza numerele de nastere ale participantilor pe care le vom folosi ca si exemple si le vom discuta pe parcursul seminarului pentru a le intelege mai bine. Astfel, ne vom asigura ca s-a inteles metodologia utilizata la analizarea graficelor.

                 In functie de timp, vom incerca sa extindem aceasta metoda pentru a analiza si alte date importante din viata noastra, cum ar fi mutarea intr-o noua casa; planificarea datei nuntii; noi inceputuri in cariere; renovari; etc.


DE CE SA URMEZI ACEST CURS

 • pentru ca e cel mai complex si mai vechi sistem statistic din lume
 • pentru a valorifica cat mai bine momentele favorabile ale vietii
 • pentru a vedea cand este momentul optim sa actionam in viata noastra
 • pentru a vedea care este cel mai bun mod de a actiona in anumite situatii in functie de elemente si energie
 • pentru autocunoastere.
 • pentru a maximiza potentialul interior
 • pentru a explora resursele interioare si chiar exterioare
 • pentru a intelege mai bine relatiile tale
 • pentru a alege cariera corecta
 • pentru a fi pregatiti in fata momentelor mai putin favorabile ale vietii
 • untii; noi inceputuri in cariere; renovari; etc.

CE ESTE ANALIZA “BAZI” sau ‘’CEI PATRU STALPI AI DESTINULUI “BAZI” ?

Consultanta BaZi are rolul de a-ti oferi raspunsuri concrete si exacte la intrebarile si problemele tale. De multe ori credem ca ne cunoastem, dar pusi in fata unor anumite situatii, parca nu ne mai recunoastem nici noi.

Analiza BaZi are rolul de a evalua soarta unei persoane. Nu este vorba despre a ghici viitorul, ci de a-ti arata ce poti tu sa faci pentru a-ti imbunatati viata personala. Este numita impropriu metoda astrologica, pentru ca nu foloseste in calcul relatiile dintre pozitiile astrelor, ci caracteristicile energetice ale orelor, zilelor, lunilor, anilor si decadelor.

Informatiile pe care le primesti sunt despre propria persoana (caracter, comportament, familie, relatiile tale sociale, ce potential ai, persoanele din jurul tau etc.). Acestea si multe altele te ajuta sa vezi ce ai de facut si ce masuri sa-ti iei singur/a, astfel incat evenimentele neplacute care vor apare in viata ta, sa le intelegi si sa le eviti sau sa le minimizezi efectul.

O astfel de analiza te implica personal in a-ti intelege viata si a-ti lua deciziile cele mai bune.

Analiza BaZi iti ofera informatii despre tine pe care sigur le cunosti, dar nu le-ai constientizat. Alte detalii iti vor fi necunoscute. Este vorba despre personalitatea si viata ta. Cel mai bun exemplu si care trezeste vii si nebanuite situatii oreprezinta compatibilitatea dintre persoane. BaZi te ajuta sa afli mai multe informatii despre persoana cu care tu iti doresti sa relationezi, colaborezi, sa faci o afacere etc. Un alt exemplu este si cautarea unui job. Cat de bine ti se potriveste tie acel loc de munca?

Multi considera BaZi (Cei Patru Stalpi ai Destinului), unul dintre cele mai precise mijloace de a intelege ce si ce s-a intamplat in trecut. Aceste lucuri te ajuta sa faci alegeri mai bune in viitor. Desi poti afla multe informatii despre tine si evenimentele din viata ta, situatia in care te afli NU se va schimba!

Nu te astepta ca ceva sau cineva sa-ti ofere totul pe tava. Destinul tau, viata ta vor ramane la fel, problemele se vor aduna si tu vei ramane in aceeasi stare. Daca vrei sa se schimbe ceva in viata ta, aplica ce-ai aflat, in viata de zi cu zi.

Actioneaza, implica-te, fa schimbari! Nimeni nu-ti cunoaste exact destinul, insa BaZi iti ofera sansa de a-ti spune cum sa modelezi acest destin.

Invatarea metodei de calcul si interpretare a celor patru stalpi ai destinului nu este deloc complicata. Calculul se poate face atat manual cat si pe baza unui sofware. Ce trebuie exersata este capacitatea de analiza a diagramelor si interactiunea lor cu energiile exterioare. Oricine poate deprinde metoda. Dar ramane la latitudinea fiecaruia sa experimenteze si sa aplice. Intelepciunea se dobandeste intretinand viu focul curiozitatii si al explorarii necunoscutului.

Unde ne întâlnim?

Mai sunt ...

10
Zile
17
Ore
42
Minute
40
Secunde

Vino la Cursul nostru - Duminica 14 Aprilie 2019

Program curs: 10:00-18:00

Pret curs: 108 Euro

Locatie: Sediul nostru din str. Aurel Vlaicu, nr. 39, et. 2, ap. 14, sector 2, Bucuresti (zona Dacia - Gradina Icoanei).

Pentru informații suplimentare ne poți contacta oricând la nr: 0770324184

ATENTIE: De fiecare dată când am dat drumul la înscrieri pentru acest curs intensiv, am primit peste 100 de aplicații, iar locurile s-au ocupat în mai puțin de 2 zile.

Apasă pe butonul de mai jos, completează aplicația ta, iar eu sau unul dintre membrii echipei mele te va contacta în maxim 24 de ore, pentru a-ți spune dacă ai fost selectată să ocupi unul dintre locurile disponibile.

Dacă ai fost selectat/ă să participi, atunci îți poți rezerva locul prin achitarea taxei de participare, iar în acest sens vei primi toate informațiile necesare telefonic.

Pentru că învățarea tehnicilor de Feng Shui necesită o abordare amănunțită, lucrez doar cu un număr limitat de persoane. 

Participând la cursul intensiv BAZELE FENG SHUI - PRACTICI INTENSIVE vei învăța tainele străvechi ale științei Feng Shui.

                                                                              Georgia Deaconu, Maestrul Tău Feng Shui

Îmi doresc foarte mult să participNu îmi doresc să particip, am completat formularul din curiozitate