Feng Shui Armonie

 sediul central :

 str. Aurel Vlaicu nr.39,  București 

0771  591 121

0770 324 184


 petrecere de An Nou Chinezesc 2019
4 februarie 2019

Iată câteva dintre Ritualurile celor 15 zile de pregătire pentru întâmpinarea  Anului Nou Chinezesc – 2019, un an cu activitate puternică, entuziasm și dorință de expansiune.

2019, ANUL MISTREȚULUI DE PĂMÂNT  aduce o forță benefică vieții și noroc de câștig. Există o creștere semnificativă a creativității, iar cei care se pregătesc pentru schimbări masive vor fi cei care vor putea conduce cu succes următorul val de reușite. Anul 2019 oferă oportunități minunate, însă nu ar fi înțelept să fii nerăbdător. Succesele mici vor duce la succesul final.

Pregătește-te să-l întâmpini cum se cuvine punând în practică obiceiuri Feng Shui:8 Portocale Rostogolite - Cel mai drăguţ, vesel şi în acelaşi timp încărcat cu o mare beneficitate este ritualul (obiceiul) de a rostogoli 8 portocale pe pardoseala holului sau a living-ului (sufragerie) vostru chiar în ajunul Anului Nou (4 februarie 2019). Dacă se poate lăsaţi un copil mic (de preferat să fie băiat) să se joace cu ele şi apoi le spălaţi şi le aşezaţi într-un bol pe care îl puneţi în centrul fizic al casei unde se vor păstra timp de 15 zile. În cazul în care una dintre portocale se strică, aceasta trebuie înlocuită imediat cu alta (în bol trebuie să fie în permanenţă 8 portocale). Se folosesc portocale pentru că acestea sunt rotunde şi portocalii, culoare de pământ ca şi cifra 8, stea de pământ, conferind energie de prosperitate şi stabilitate în casa şi în viaţa voastră.


Bolul cu Grâu - În seara ajunului Anului Nou (4 februarie 2019) se poate pune într-un bol grâu (asiaticii folosesc orez!) şi se păstrează în tot decursul anului, acestea simbolizând abundenţă şi prosperitate.


Mutaţi mobila sau diverse obiecte din casă 

 Aceasta este o metodă foarte eficientă pentru a face energia să se „mişte” prin casă, astfel deblocându-se. De cele mai multe ori lăsăm pentru foarte mult timp o piesă de mobilier nemişcată, astfel că toate energiile favorabile se blochează şi simţim că ceva nu funcţionează. Atunci când facem curăţenie (dăm cu aspiratorul, ştergem praful, ştergem pe jos) mişcăm scaune, mese, obiecte etc. Nu uitaţi de piesele de mobilier amplasate în colţurile casei, acolo se acumulează cea mai multă energie. Lillian Too recomandă acest truc chiar şi în grădină (sau pe balcon) – mişcaţi ghivecele cu flori, instrumentele de grădinărit etc. Puteţi simţi imediat o schimbare în casă după ce mişcaţi sau mutaţi diverse obiecte din casă. Este cel mai simplu şi eficient truc Feng Shui pentru deblocarea energiilor şi dobândirea prosperităţii, mai ales în apropierea Anului Nou Chinezesc.


Curățarea CASEI - Având în vedere că este perioada lunii în descreştere, orice acţiune de curăţenie decurge cu mare succes şi cu rezultate foarte bune. Curăţarea casei implică spălarea geamurilor, podelelor şi îndepărtarea tuturor lucrurilor inutile, lucruri pe care nu le-ai mai folosit de cel puţin un an. Puteţi să fiţi siguri că acele lucruri doar vă ocupă spaţiul din casă fără a mai fi folositoare. În categoria lucrurilor care trebuie îndepărtate, cu siguranţă, intră toate acele obiecte ciobite, sparte, crăpate sau lipite. Este o vorbă a mastrei Lillian Too, “plastic ai, plastic primeşti“ perfect adevărat. Nu poţi să foloseşti lucruri deteriorate sau chiar stricate şi să astepti să ai parte de prosperitate! Curăţarea casei trebuie să se încheie cu cea energetică. Aşa cum se obişnuieşte la noi prin arderea de tămâie şi stropirea cu apă sfinţită, în partea asiatică se foloseşte arderea de beţişoare de santal, umplerea unor boluri cu apă de şofran, dar şi clopotul tibean. Este recomandat ca în timpul acesta să se rostească rugăciuni sau mantre, care vor schimba vibraţia energetică a casei voastre, în bine.


EVITAȚI SITUAȚIILE TENSIONATE ȘI CERTURILE 


Aveţi grijă ca în această perioadă să nu minţiţi, să nu vă certaţi, pentru că se spune că tot anul va fi însoţit de această energie de ceartă şi neînţelegeri. Este indicat să încercați pe cât posibil să evitați oice situație neplăcută care vă poate schimba starea de spirit. Încercați să tratați cu calm situațiile tensionate, astfel veți reuși să vă mențineți un echilibru și să evitați certurile.


Sărbătoriți alături de familie! 

 Un îndemn din partea noastră este să încercaţi să mâncaţi în această zi în familie într-o atmosferă placută. Cu siguranţă vă va da un sentiment foarte plăcut de împlinire şi armonie.


RITUALUL DE ”Prosperitate și Bunăvoință pentru Anul Nou”

se obișnuiește ca la începutul anului nou oamenii să spună și să ia parte la ritualul de prosperitate, în acest sens, în ajunul noului an chinezesc, pe 4 februarie 2019, puteți lua parte la un astfel de ritual – Petrecerea de Anul Nou, alături de Maestrul Feng Shui, Georgia Deaconu.Meditația de Lună Nouă

&

Petrecere de An Nou Chinezesc 2019


Anul Nou Chinezesc este un MOMENT special, încărcat de energie și bucurie, astfel Georgia Deaconu - Maestrul Feng Shui, vă invită să participați chiar în ajunul Noului an Chinezesc,

pe 4 FEBRUARIE 2019, în incinta Hotelului GOLDEN TULIP TIMES (Bd. Decebal nr. 19) la cel mai important eveniment, care vă va ajuta să potențați la maxim oportunitățile noului an:


Petrecerea de Anul Nou Chinezesc – Ritualul de Prosperitate pentru Anul Mistrețului de Pământ + Meditația de Lună Nouă

ora 18:30  - cost participare 198 lei/persoană - bufet inclus

Înscrierile se realizează telefonic la 0770 324 184 sau direct prin completarea formularului de mai jos!


Vă dorim un An Nou Chinezesc prosper!Amulete și Remedii Feng Shui 2019 - www.totulestefengshui.ro - Click pe poze pentru MAGAZINUL ONLINE!

quote-left

Te invit si pe tine sa descoperi cum sa folosesti stiinta Feng Shui pentru a profita la maxim de energiile si oportunitatea anului 2019 si sa il transformi intr-un an de succes pentru tine in cariera, afaceri, relatie sau sanatate. 

Copyright 2019, Feng Shui Armonie - Disclaimer